LENS business software combineert kennis en dienstbare techniek

Tegenwoordig kan informatie worden opgeslagen, geanalyseerd en gedeeld via een wereldwijd netwerk van servers. Dat maakt slimme softwaretoepassingen via het internet mogelijk. De technische mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd.

Zo vinden wij dat automatisering een organisatie moet ondersteunen in het behalen van haar doelstellingen. Dat vraagt om een samenhangende en integrale visie op het management van de PDCA-cyclus.

De totaaloplossing voor management van de PDCA cyclus

Organisatieontwikkeling door resultaatgericht kwaliteitsmanagemen

Documentenbeheer en kwaliteitsregistraties vormen de verbindende schakel tussen kwaliteitssysteem en prestatie-indicatoren. Door deze registraties geautomatiseerd bij elkaar te brengen, kan de organisatie structureel inhoud geven aan het proces van meten, analyseren en verbeteren. Automatisering van dit proces maakt het systeem een stuk efficiënter. De producten van LENS business software maken het mogelijk.

Uw partner in kwaliteitsmanagement

Wij helpen u samen met onze partners bij het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem. Onze ervaren consultants kunnen u begeleiden naar uw ISO 9001 (HKZ) certificering.

Wij begeleiden organisaties bij het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen. We werken daarbij met beproefde instrumenten, die we op maat bij de klant implementeren.

Het managen van kwaliteit is de core business van Limpens en Partners. Samen met onze klanten zoeken wij naar een werkbare balans tussen Mens, Veiligheid, Systeem en Techniek. In dat rijtje staat de Mens niet toevallig vooraan. Het werk van onze klanten draait om mensen. Daarom voert de menselijke maat in onze aanpak de boventoon.

Ook de systeemkant kent voor ons geen geheimen. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van HKZ-certificatieschema’s en NEN-EN-ISO 9001. Met onze gebruiksvriendelijke software wordt het beheren van het kwaliteitssysteem een plezier.

Kennismaken? Graag!

Profiteer van onze jarenlange ervaring en benut de praktische instrumenten die wij in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Wij kijken uit naar een spoedige kennismaking!