Banner_Website_Nieuws-01

Updates & Nieuws

Updates & Nieuws

7 mei 2021

Exports vanuit Q-link naar Excel

Voor exports naar Excel wordt de nieuwste versie van Excel (.xlsx) gebruikt. Dit kan (indien gewenst) teruggezet worden naar een oudere versie van Excel (.xls).

23 april 2021

Bij Overzichten knop Eigenschappen zichtbaar

Bij het opvragen van Overzichten in Q-link is, na het klikken op het document, de knop Eigenschappen zichtbaar. Hierdoor kunnen de documenteigenschappen direct worden ingezien.

23 maart 2021

Leesbevestiging document

Het is mogelijk om de functionaliteit van een leesbevestiging te laten activeren. Via deze functie kunt u gebruiker(s) een e-mail sturen met het verzoek om het betreffende document te lezen. Nadat het document gelezen is, wordt een mail teruggestuurd naar degene die de leesbevestiging heeft gevraagd. Tevens wordt in het document vastgelegd dat het document gelezen is en wanneer. Tevens kan (indien gewenst) een frequentie voor een herinneringsmail aan collega’s, die nog niet gereageerd hebben, ingesteld worden.

28 februari 2021

Lokaal handboek binnen een centrale applicatie

Bij applicaties die in Q-link gebruik maken van een centraal kwaliteitshandboek (centraal onderhouden) is het nu mogelijk om een of meerdere lokale handboeken toe te voegen aan Q-link. Een lokaal handboek kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor nieuwsbrieven of notulen of als personeelshandboek.


Nieuwsbrief