Q-base favoriete overzichten

In Q-base overzichten kunnen veelgebruikte overzichten als ‘Favoriet’ aangemerkt worden. Er is nu een duidelijk onderscheid tussen overzichten die voor iedereen beschikbaar zijn en overzichten die alleen beschikbaar zijn voor de ingelogde gebruiker.

MP3 of Pdf direct openen

Het is nu mogelijk om in te laten stellen dat MP3- of PDF-bestanden, die als bijlage zijn opgenomen in Q-base of Q-safe  direct geopend worden. Deze worden dan niet gedownload naar de lokale computer of telefoon en zijn daar dan ook niet terug te vinden.

Weergave Mijn afhandelingsplannen

Standaard zijn bij Mijn afhandelingsplannen alleen de afhandelingsplannen zichtbaar waarvan de ingelogde gebruiker ingesteld is als ‘Eindverantwoordelijke’. LENS kan nu instellen dat standaard alle beschikbare afhandelingsplannen zichtbaar zijn in plaats van alleen de eigen plannen.

Hernoemen Mijn afhandelingsplannen

De term ‘Mijn afhandelingsplannen’ in Q-base is niet voor iedereen even duidelijk. Het is nu mogelijk deze term aan te laten passen naar bijvoorbeeld ‘Planningen’.

Mail na autorisatie van document

Wanneer een document geautoriseerd wordt ontvangt de beheerder of eigenaar van het document daarvan geen bericht. LENS kan nu instellen dat er na documentautorisatie een mail wordt gestuurd naar de documenteigenaar of documentbeheerder.


Nieuwsbrief