Nieuwe startscherm Q-link

Er is een update geplaatst, waarmee het startscherm van Q-link aangepast kan worden.

Door het gebruik van tegels met snelkoppelingen geeft het startscherm toegang tot favoriete functies voor uw organisatie. Er kan bijvoorbeeld snel genavigeerd worden naar veel gebruikte documenten in het Q-link handboek, naar de jaarplanning in Q-base, er kan direct een Q-base melding ingevoerd worden of u kunt eenvoudig doorklikken naar relevante externe websites of andere applicaties. Daarnaast geeft het startscherm een overzicht van de belangrijkste informatie uit al uw modules. Het nieuwe startscherm is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Hieronder is een voorbeeld weergegeven:
Klik op de afbeelding om deze vergroot in een nieuw tabblad te openen.

Het startscherm is naar wens van de klant in te richten. Dit kan door tegels toe te voegen, te verwijderen of de volgorde aan te passen. De gebruiker ziet alleen de tegels waartoe zij/hij toegang heeft.

In de nieuwe weergave is het mogelijk om de middelste balk uit te zetten, deze wordt dan zichtbaar als in het linkermenu een module geselecteerd wordt. Hoe dit eruit ziet, ziet u hieronder:
Klik op de afbeelding om deze vergroot in een nieuw tabblad te openen.

nieuw startscherm Q-link geen middenmenu

Voorbeelden van tegels zijn:

  • Een specifiek veelgebruikt document in Q-link

  • Een specifiek veelvoorkomend type registratie in Q-base

  • Een favoriet overzichten in Q-base

  • Een externe website

Aan het instellen van het nieuwe startscherm zijn geen extra kosten verbonden, ook toekomstige aanpassingen worden kosteloos verwerkt.