Onze partners

Wij zijn een organisatie met een breed netwerk van samenwerkingspartners. Iedere partner van LENS business software zorgt dat de radars goed blijven draaien en dat wij steeds samen het allerbeste product kunnen neerzetten.

Limpens en Partners logo

 

Limpens en Partners begeleidt organisaties bij het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen. We werken daarbij met beproefde instrumenten, die we op maat bij de klant implementeren. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van HKZ-certificatieschema’s en NEN-EN-ISO 9001. Samen met Q-link wordt het beheren van het kwaliteitssysteem een plezier.

Adcase logo

Weinig sectoren zijn zo dynamisch én complex als de zorg. Toch wordt verwacht dat u de laatste ontwikkelingen op de voet volgt en, belangrijker nog, implementeert. Geen eenvoudige opgave met de continu veranderende regelgeving en eisen van buitenaf. Gelukkig is Adcase er voor u. Wij ondersteunen zorg- en welzijnsorganisaties in hun bedrijfsvoering. Onze professionals helpen u waar nodig!

zorgeffect

 

ZorgEffekt is de sleutel naar een succesvolle organisatie

 • Wij zijn ervaren deskundigen in dit vakgebied en doen er alles aan om u op de juiste plek te krijgen.
 • Onze adviseurs ondersteunen u op locatie en online op afstand.
 • U heeft 1 aanspreekpunt binnen onze organisatie die een team achter zich heeft.
 • Wij werken analystisch en pakken door.
 • Wij hebben diverse organisaties door heel Nederland succesvol geholpen.

Kwaliteit in Praktijk

 

Kwaliteit in Praktijk heeft als visie dat (het opzetten van) een kwaliteitszorgsysteem de cultuur en de dagelijkse werkzaamheden binnen uw organisatie niet mag verstoren. Uw managementsysteem wordt hierdoor even flexibel als uw organisatie. Deze visie heeft ertoe geleid dat Kwaliteit in Praktijk zich onderscheidt van vele consultantsbureaus die volgens eigen, vaste, concepten werken.

Marita van Herpen

 

Kwaliteitskenner. Omdenker. Coördinator. Supporter. Yin Yoga docent. Piloot. Vertaler. Schrijver-in-wording. 50 jaar levenservaring. Meer dan 20 jaar ondernemerschap in het aanwakkeren van kwaliteiten. In mens en organisatie.

Bevlogenheid is mijn missie. Vliegen mijn passie. Meer leren te vertrouwen op intuïtie mijn roeping. In 2020 komt alles samen in: de COACH PILOOT. Soms ben ik figuurlijk de co-piloot, soms letterlijk de piloot, en heel vaak de coach piloot.

Adcuras

 

Adcuras biedt verschillende diensten op het gebied van organisatieadvies binnen Zorg en Welzijn. Denk hierbij aan advies, trainingen en interim management. Als kleinschalig organisatieadviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van kwaliteit en beleid in de sectoren Zorg en Welzijn kunnen wij u helpen met onder andere het behalen van een kwaliteitscertificaat, algemene ontwikkeling van uw organisatie of het tijdelijk vervangen van een managementfunctie. Onze kernwaarden zijn onder andere ‘praktische oplossingen’, ‘langdurige klantrelatie’ en ‘samenwerking’. Kortom: samen met u op pad naar succes!

Klix

 

Nieuwsgierig, betrokken en verbonden. Dat is Buro KliX. Samen krijgen we de essentie van jouw organisatie boven water – en maken we de vertaalslag naar slimme en simpele processen. Met een frisse blik op beleid en kwaliteit helpen wij zorgaanbieders in de jeugdhulp, Wmo, forensische zorg, GGZ, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en verpleeghuiszorg. Ben jij de volgende?

Codell

 

Wij helpen u opstarten, optimaliseren en opschalen.

 • Opstarten: U wilt als zorgondernemer aan de slag. Daar komt nogal wat bij kijken. Wij helpen u graag op weg!
 • Bedrijfsvoering: U heeft kennis van uw vak maar kunt wel wat hulp gebruiken bij de bedrijfsvoering. Wij helpen u om op koers te blijven.
 • Wet- en regelgeving: Inspectiebezoeken, CAO, ARBO, AVG en nog veel meer. Wij helpen u door de wirwar van wetten, termen en controles.

Fitcirkel

 

Wij zijn actief in de langdurige zorg voor kleine en middelgrote organisaties, vaak met een intercultureel zorgaanbod, doch niet exclusief.

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring en betrokkenheid is de grootste zorg van deze organisaties:

 • Gebrek aan actuele kennis
 • Non-compliance
 • Inconsistent beleid

Onze klanten hebben de ambitie om altijd up-to-date en compliant te zijn. Ook streven we ze naar samenhang in beleid. Wij helpen onze klanten daarbij met FitCirkel.

 

Mission4Care

 

Als adviseurs thuiszorg doen we dit o.a. door samen met u te kijken wat u nodig heeft om de beste zorg te kunnen bieden en te voldoen aan alle gestelde eisen in de zorg zodat zowel uw cliënten, medewerkers als stakeholders tevreden zijn.

Door onze jarenlange ervaring binnen zorgorganisaties met verschillende processen zijn we goed op de hoogte van alle kwaliteitsnormen en -eisen en kunnen we u ondersteunen bij de implementatie van uw kwaliteitsmanagementsysteem.

Voor meer info neem vooral een kijkje op onze website.

Samen beter, samen verder!

VMB Consult

 

VMB – Consult adviseert en begeleidt bij het opzetten, implementeren en optimaliseren van alle managementsystemen in de zorg. Wij maken kwaliteitssystemen praktisch toepasbaar. Nuttig voor de ondernemer. Handig voor de medewerkers.

ZZP-er in de zorg

 

Het online service platform zzp-erindezorg.nl biedt dienstverlening aan zzp-ers in de zorg, intermediairs en opdrachtgevers. De initiatiefnemer van zzp-erindezorg.nl is Lex Tabak.

Het doel van zzp-erindezorg.nl is het leveren van een bijdrage aan de arbeidsmarkt, door de positie van zzp-ers in de zorg te verduurzamen. Dit bereikt zzp-erindezorg.nl door samen te werken met zzp-ers, intermediairs en opdrachtgevers.

Een introductie over onze dienstverlening en deze website vind je hier

De visie van waaruit ik samen met mijn partners werk, vind je hier

Facit

 

Facit is een stichting zonder winstoogmerk, opgericht in 2000 door zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland, met als doelstelling om tegen kostprijs kwalitatief goede ondersteuning te bieden aan organisaties voor zorg en welzijn.

Facit wil zich onderscheiden door een pragmatische en flexibele manier van werken en een persoonlijke benadering. Facit conformeert zich aan de internationale gedragscodes voor marktonderzoek van Esomar en WAPOR en is door CIIO geaccrediteerd conform ISO 20252. Facit werkt niet met onderaannemers en voert alle opdrachten met eigen medewerkers uit.

Smartmirrors

 

SmartMirrors is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van privacy
(Algemene Verordening Gegevensbescherming én de meldplicht datalekken), governance, risicomanagement, compliance, (informatie)beveiliging. Met een gerichte scan kijken we waar uw risico’s zitten, hoe u op een slimme manier aan alle eisen kunt voldoen en uw processen beheerst kunt laten verlopen.

Certwell

 

Certificeringen worden steeds belangrijker. Producten, diensten maar ook mensen moeten aan steeds meer eisen voldoen. Naarmate iemand meer diploma’s heeft, stijgt zijn “waarde”. Helemaal wanneer al deze diploma’s onafhankelijk zijn gevalideerd, gecontroleerd op juistheid en geldigheid. Wij zorgen daarom dat ieder diploma dat je haalt, veilig bewaard wordt in je eigen certificeringspaspoort. Hiermee kun je – je hele leven lang – altijd en aan iedereen je bekwaamheid aantonen.

K&K Zorgadvies zorgt ervoor dat de ondernemer zijn handen vrij heeft en biedt passende oplossingen en voert deze ook uit.
Wij bieden verschillende dienst waaronder:

 • Declareren van de WMO en Jeugdwet
 • Onderhoud berichtenverkeer
 • Aanvragen (her) indicaties WMO en Jeugdwet
 • Het opzetten van kwaliteitssystemen voor HKZ/ISO

spot

 

SPOT komt op voor de belangen van kleine en kleinschalige thuis- en woonzorgorganisaties. Bij de vereniging zijn ruim 130 zorgaanbieders aangesloten.

De leden van SPOT bieden voornamelijk zorg in de vorm van huishoudelijke hulp en individuele begeleiding, verzorging, verpleeghuiszorg en (wijk)verpleging, dagbesteding en palliatieve zorg.

Naast het behartigen van de gezamenlijke belangen van haar leden ontwikkelt SPOT producten en diensten die aansluiten op actualiteiten in de zorg en die een bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering van de leden.

De branchevereniging en haar leden zien hun werk als betrokken en bevlogen ondernemen in een bedrijfstak waarin het maatschappelijk belang toeneemt en (levens)kwaliteit steeds belangrijker wordt.

SKAP

 

Stichting Kwaliteit Apotheken Pluriplus (SKAP) is opgericht voor Pluriplus apotheken. Tegen een aantrekkelijke all-in-one prijs wordt u ondersteund bij de multisite certificering. Het uitgangspunt hierbij is het ontzorgen en ondersteunen van de apotheek. Dat houdt in dat het de stichting verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van het certificaat voor alle aangesloten apotheken. Als deelnemer maakt u gebruik van Q-link en wordt u begeleid door Limpens en Partners.

Bent u Pluriplus apotheek en geïnteresseerd in deelname dan kunt u zich aanmelden via LENS business software, Limpens en Partners of Pluriplus.

SCOA

 

Stichting Certificering Openbare Apotheken (SCOA) is opgericht voor openbare apotheken die zich niet bij een keten aansluiten, maar wel gezamenlijk willen certificeren. Tegen een aantrekkelijke all-in-one prijs wordt u ondersteund bij de centrale certificering. Het uitgangspunt hierbij is het ontzorgen en ondersteunen van de apotheek. Dat houdt in dat het de stichting verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van het certificaat voor alle aangesloten apotheken.
Als deelnemer maakt u gebruik van Q-link en wordt u begeleid door Limpens en Partners.
Bent u een openbare apotheek en geïnteresseerd in deelname dan kunt u zich aanmelden via LENS business software of Limpens en Partners.

 

Happy Survey

 

Happy Survey is een gebruiksvriendelijk en eenvoudig instrument voor uw klanttevredenheidsonderzoek of medewerkertevredenheidsonderzoek. Wilt u direct zien hoe u er voor staat volgens uw klanten? Of wilt u direct zien hoe u er voor staat volgens uw medewerkers? Dat kan op een veilige en zeer gebruiksvriendelijke manier met Happy Survey!

 

TUV Partner

 

TÜV Nederland beoordeelt vele managementsystemen welke (mede) door adviseurs zijn opgezet. Om de kwaliteit hiervan op hoog niveau te houden is het TÜV Partner Programma ontwikkeld. Adviseurs die zich Partner van TÜV mogen noemen beschikken over aanzienlijke ervaring met de schema’s waarvoor zij geregistreerd zijn. Wij zijn partner van TÜV Nederland. Gezamenlijk werken we aan verdere verbetering van communicatie, effectiviteit en toegevoegde waarde richting de te certificeren organisatie in de aanloop naar certificatie en daarna.

 

DEKRA

 

Voor veel organisaties is goed advies over certificatie onmisbaar. Als onafhankelijke certificatie-instelling toetst DEKRA systemen en processen. Omdat DEKRA een certificerende instelling is, bieden zij geen advisering aan. Daarom brengt DEKRA u waar nodig in contact met onafhankelijke, deskundige adviseurs via het DEKRA partnernetwerk. Wij zijn hier onderdeel van. De netwerkpartners zijn externe adviseurs die volledig onafhankelijk van DEKRA werken en zijn geselecteerd volgens de kwaliteitseisen van DEKRA.

HKZ

 

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.