Banner_Website_Partners-01

Een breed netwerk

Onze partners

Wij zijn een organisatie met een breed netwerk van samenwerkingspartners. Iedere partner van LENS business software zorgt dat de radars goed blijven draaien en dat wij steeds samen het allerbeste product kunnen neerzetten.

Limpens en Partners begeleidt organisaties bij het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen. We werken daarbij met beproefde instrumenten, die we op maat bij de klant implementeren. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van HKZ-certificatieschema’s en NEN-EN-ISO 9001. Samen met Q-link wordt het beheren van het kwaliteitssysteem een plezier.

Weinig sectoren zijn zo dynamisch én complex als de zorg. Toch wordt verwacht dat u de laatste ontwikkelingen op de voet volgt en, belangrijker nog, implementeert. Geen eenvoudige opgave met de continu veranderende regelgeving en eisen van buitenaf. Gelukkig is AdCase er voor u. Wij ondersteunen zorg- en welzijnsorganisaties in hun bedrijfsvoering. Onze professionals helpen u waar nodig!

Zynergie biedt advies en ondersteunende stafdiensten aan kleinschalige zorgondernemers die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel hebben staan. Voor startende ondernemers in de kleinschalige zorg bieden we advies en ondersteuning bij de opzet van de organisatie en aanbestedingen bij zorgkantoor, zorgverzekeraar of gemeente.

Kwaliteit in Praktijk heeft als visie dat (het opzetten van) een kwaliteitszorgsysteem de cultuur en de dagelijkse werkzaamheden binnen uw organisatie niet mag verstoren. Uw managementsysteem wordt hierdoor even flexibel als uw organisatie. Deze visie heeft ertoe geleid dat Kwaliteit in Praktijk zich onderscheidt van vele consultantsbureaus die volgens eigen, vaste, concepten werken.

Kwaliteitskenner. Omdenker. Coördinator. Supporter. Yin Yoga docent. Piloot. Vertaler. Schrijver-in-wording. 50 jaar levenservaring. Meer dan 20 jaar ondernemerschap in het aanwakkeren van kwaliteiten. In mens en organisatie.

Bevlogenheid is mijn missie. Vliegen mijn passie. Meer leren te vertrouwen op intuïtie mijn roeping. In 2020 komt alles samen in: de COACH PILOOT. Soms ben ik figuurlijk de co-piloot, soms letterlijk de piloot, en heel vaak de coach piloot.

SmartMirrors is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van privacy
(Algemene Verordening Gegevensbescherming én de meldplicht datalekken), governance, risicomanagement, compliance, (informatie)beveiliging. Met een gerichte scan kijken we waar uw risico’s zitten, hoe u op een slimme manier aan alle eisen kunt voldoen en uw processen beheerst kunt laten verlopen.

Certificeringen worden steeds belangrijker. Producten, diensten maar ook mensen moeten aan steeds meer eisen voldoen. Naarmate iemand meer diploma’s heeft, stijgt zijn “waarde”. Helemaal wanneer al deze diploma’s onafhankelijk zijn gevalideerd, gecontroleerd op juistheid en geldigheid. Wij zorgen daarom dat ieder diploma dat je haalt, veilig bewaard wordt in je eigen certificeringspaspoort. Hiermee kun je – je hele leven lang – altijd en aan iedereen je bekwaamheid aantonen.

Adcuras biedt verschillende diensten op het gebied van organisatieadvies binnen Zorg en Welzijn. Denk hierbij aan advies, trainingen en interim management. Als kleinschalig organisatieadviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van kwaliteit en beleid in de sectoren Zorg en Welzijn kunnen wij u helpen met onder andere het behalen van een kwaliteitscertificaat, algemene ontwikkeling van uw organisatie of het tijdelijk vervangen van een managementfunctie. Onze kernwaarden zijn onder andere ‘praktische oplossingen’, ‘langdurige klantrelatie’ en ‘samenwerking’. Kortom: samen met u op pad naar succes!

Stichting Kwaliteit Apotheken Pluriplus (SKAP) is opgericht voor Pluriplus apotheken. Tegen een aantrekkelijke all-in-one prijs wordt u ondersteund bij de multisite certificering. Het uitgangspunt hierbij is het ontzorgen en ondersteunen van de apotheek. Dat houdt in dat het de stichting verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van het certificaat voor alle aangesloten apotheken. Als deelnemer maakt u gebruik van Q-link en wordt u begeleid door Limpens en Partners.

Bent u Pluriplus apotheek en geïnteresseerd in deelname dan kunt u zich aanmelden via LENS business software of Limpens en Partners of Pluriplus.

Stichting Certificering Openbare Apotheken (SCOA) is opgericht voor openbare apotheken die zich niet bij een keten aansluiten, maar wel gezamenlijk willen certificeren. Tegen een aantrekkelijke all-in-one prijs wordt u ondersteund bij de centrale certificering. Het uitgangspunt hierbij is het ontzorgen en ondersteunen van de apotheek. Dat houdt in dat het de stichting verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van het certificaat voor alle aangesloten apotheken.
Als deelnemer maakt u gebruik van Q-link en wordt u begeleid door Limpens en Partners.
Bent u een openbare apotheek en geïnteresseerd in deelname dan kunt u zich aanmelden via LENS business software of Limpens en Partners.

Happy Survey is een gebruiksvriendelijk en eenvoudig instrument voor uw klanttevredenheidsonderzoek of medewerkertevredenheidsonderzoek. Wilt u direct zien hoe u er voor staat volgens uw klanten? Of wilt u direct zien hoe u er voor staat volgens uw medewerkers? Dat kan op een veilige en zeer gebruiksvriendelijke manier met Happy Survey!

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

TÜV Nederland beoordeelt vele managementsystemen welke (mede) door adviseurs zijn opgezet. Om de kwaliteit hiervan op hoog niveau te houden is het TÜV Partner Programma ontwikkeld. Adviseurs die zich Partner van TÜV mogen noemen beschikken over aanzienlijke ervaring met de schema’s waarvoor zij geregistreerd zijn.Wij zijn partner van TÜV Nederland. Gezamenlijk werken we aan verdere verbetering van communicatie, effectiviteit en toegevoegde waarde richting de te certificeren organisatie in de aanloop naar certificatie en daarna.

Voor veel organisaties is goed advies over certificatie onmisbaar. Als onafhankelijke certificatie-instelling toetst DEKRA systemen en processen. Omdat DEKRA een certificerende instelling is, bieden zij geen advisering aan. Daarom brengt DEKRA u waar nodig in contact met onafhankelijke, deskundige adviseurs via het DEKRA partnernetwerk. Wij zijn hier onderdeel van. De netwerkpartners zijn externe adviseurs die volledig onafhankelijk van DEKRA werken en zijn geselecteerd volgens de kwaliteitseisen van DEKRA.